قاب ارتباط؛ کارتونی از شوکت یالاز - ترکیه
- ۰ نظر
- ۳۰ تیر ۹۴ ، ۱۴:۰۳
منبع- فرهنگ نیوز
اینترنت از مهمترین ارکان فناوری اطلاعات و ارتباطات در دنیای معاصر است و جامعه امروزی از جنبههای گوناگون از جمله آموزش، پژوهش، اقتصاد، تجارت، فرهنگ و... به آن وابسته شده است. اینترنت در مدت زمان کوتاهی که از پیدایش آن میگذرد توانسته است زمینه ساز تغییرات فراوانی در عرصههای مختلف زندگی انسانها شود؛ زیرا نگاه مردم را نسبت به محیط اطراف خود دگرگون کرده و شناخت آنان را از پدیدهها تغییر داده و در نحوة روابط بین آنان با یکدیگر تأثیر گذاشته است.
با توجه به اهمیت این رسانه ارتباطی ،در ادامه نخستین بخش از پادکست آموزشی اینترنت با عنوان"حاکمیت اینترنت؛ مقدمه" با تدریس دکتریونس شکرخواه تقدیم همراهان ارتباطی می گردد.
منبع- مرکز آموش و پژوهش همشهری
جهت دریافت پادکست اینجا کلیک کنید
حجم: 1.9 مگابایت
عکاسی خبری به زبان تصویر سخن میگوید. هر عکس میتواند ماجرایی داشته باشد و این عکاس است که با عکس خود ماجرا را برای خواننده نقل میکند.
در این کتاب سعی بر آن است که با معرفی انواع عکس و عناصر موجود در آنها بر مهارتهای بصری مخاطب افزوده شود.این درسنامه به عناصر تشکیل دهنده عکس می پردازد.
منبع -مرکز آموزش و پژوهش همشهری
جهت دریافت درسنامه اینجا کلیک کنید
حجم: 2.28 مگابایت
احسان شاه قاسمی - مرکز آموزش و پژوهش همشهری
در بین نظریه پردازان علم ارتباطات، مانوئل کاستلز یک نویسنده متمایز است. کاستلز حوزه های جامعه شناسی شهری، مطالعات سازمانی، مطالعات فضای مجازی، جنبش های اجتماعی، جامعه شناسی فرهنگ و اقتصاد سیاسی را در کنار هم مطالعه می کند تا یک تحلیل بین رشته ای از جهان پیچیده رسانه ای شده امروز به دست دهد.
این جامعه شناس اسپانیایی به خاطر نظریاتش در مورد جامعه شبکه ای و ارتباطات به یکی از مراجع معتبر علوم ارتباطات تبدیل شده است. طبق آمار موجود، بین سال های 2000 تا 2006 نوشته های کاستلز مآخذ بیشترین مقالات علم ارتباطات در جهان بوده است و همچنین در حوزه علوم اجتماعی وی از این حیث در رده چهارم قرار می گیرد.....
در ادامه مباحث آموزشی روابط عمومی، بخش دوم مفاهیم اساسی در روابط عمومی با عنوان "ضعف ساختار سازمانی " با تدریس دکتر داوود زارعیان تقدیم همراهان ارتباطی می شود.
منبع - مرکز آموزش و پژوهش همشهری
جهت دریافت پادکست اینجا کلیک کنید
حجم: 814 کیلوبایت
همراهان ارتباطی
یک ضرب المثل آلمانی می گوید: یک عکس، گویا تر از هزار کلمه است. این
بیان معنی است که تصویر اغلب سریع تر از گفتار درک می شود. تصاویر همچنین
می توانند احساسات را بهتر منتقل کنند. به این دلیل، تبلیغات از تصاویر
زیادی استفاده می کند. کار تصویر با گفتار متفاوت است. تصاویر به طور
همزمان چند چیز را به ما نشان می دهند. این بدان معنی است که کلّ یک
تصویر دارای اثر خاصی است. در حالی که در گفتار، واژه های بسیار بیشتری
مورد نیاز است. اما تصویر و گفتار توأم با همدیگر هستند. ما به گفتار
برای توصیف یک عکس نیاز داریم.
بدین ترتیب، متون بسیاری ابتدا از طریق
تصاویر قابل درک هستند. ارتباط بین تصویر و گفتار توسّط زبان شناسان مورد
مطالعه قرار گرفته است. این مسئله همچنین این سئوال را مطرح می کند که
آیا تصویر برای خود یک زبان محسوب می شود. اگر از چیزی فقط فیلم برداری
شده باشد، ما می توانیم به این تصاویر نگاه کنیم. اما پیام این فیلم
واقعی نیست. اگر یک تصویر خواسته باشد به عنوان گفتار عمل کند، باید
واقعی باشد. هر چه تصویر کوتاه تر باشد، پیام آن واضح تر است.
خطوط تصویری نمونه خوبی از این تصاویر هستند. خطوط تصویری نمادهای تصویری ساده و روشنی هستند. آنها جایگزین زبان کلامی، و نوعی از ارتباطات بصری هستند. برای مثال، هر کس خط تصویری "سیگار کشیدن ممنوع " را می شناسد. یک سیگار را در حالی که خطی از میان آن گذشته است را نشان می دهد. در نتیجه جهانی شدن، تصاویر حتِّی اهمّیت بیشتری یافته اند. شما همچنین می توانید زبان تصویر را مطالعه کنید.
نظر به اهمیت زبان تصویر در علوم ارتباطات برآنیم در این وبلاگ بر روی همراهان ارتباطی قابی از ارتباط در قالب عکس، طرح، کاریکاتور و ... بگشاییم .
در این میان نگاهمان بر در است و همچون همیشه مشارکت شمایان را منتظریم .....
همراهان ارتباطی
در این پست بخش دوم عناوین پایان نامه در رشته علوم ارتباطات اجتماعی جهت بهره برداری تقدیم می گردد.لازم به توضیح است فهرست پایان نامه های کارشناسی ارشد پیوست متعلق به دانشگاه علامه طباطبایی می باشد.
جهت دریافت فهرست پایان نامه ها اینجا کلیک کنید
حجم: 283 کیلوبایت