پایگاه اطلاع رسانی علوم ارتباطات 1393

وبلاگ دانشجویان ارشدعلوم ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی-واحد قوچان

پایگاه اطلاع رسانی علوم ارتباطات 1393

وبلاگ دانشجویان ارشدعلوم ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی-واحد قوچان

پایگاه اطلاع رسانی علوم ارتباطات 1393

به نام آنکه جان را فکرت آموخت

این پرتال برای تبادل اطلاعات دانشجویان ورودی 93 مقطع ارشد رشته علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان ایجاد شده است.
امید آنکه بتوانیم با تعامل ، همفکری ، مشارکت و ارتباطی پویا با یکدیگر در فرایند ارتقا علمی خود و سایر دوستان و همکلاسی ها سهیم باشیم .
بدیهی است مسیرمشترک پیش رو با دریافت نظرات ارزشمند استادان و مشارکت فعال مخاطبان گرامی این وبگاه پربارتر و غنی تر خواهد شد.

مدیر وبلاگ : ناصر برفرازی

barfarazi@gmail.com

پیوندها

یک فنجان کتاب؛ علوم اطلاعات و ارتباطات

ناصر برفرازی | دوشنبه, ۱۷ اسفند ۱۳۹۴، ۰۸:۳۰ ق.ظ

منبع- همشهری آنلاین

کتاب «علوم اطلاعات و ارتباطات» اثر الکس موکی‌ئلی که توسط محمدمهدی فتوره‌چی ترجمه شده است، به بررسی ایده‌های مورد قبول مانند تعدد رسانه‌ها و تبادلات اجتماعی توسط اینترنت می‌پردازد.

هدف اصلی کتاب «علوم اطلاعات و ارتباطات»، تحقیق در مورد ارتباطات است و در بیان ویژگی‌های اصلی مورد نظر نویسنده، می‌توان گفت که علوم اطلاعات و ارتباطات همیشه در کنار هم قرار دارند، این ویژگی باعث می‌شود تا این علوم در تحقیقی گسترده جای داشته باشد، مبتنی بر یک اصل یا یک روش واحد نباشد و شاخه‌های مختلفی را در برمی‌گیرد.

این کتاب شامل هفت فصل «فناوری‌های نوین اطلاعات و ارتباطات (N.TIC)»، «ارتباطات همگانی»، «ارتباطات از نوع تبلیغات»، «ارتباطات شرکتی»، «رویکرد علمی پدیده‌های ارتباطی چیست؟»، «رویکردهای علمی کلاسیک پدیده‌های ارتباطی» و «رویکردهای جدید پدیده‌های ارتباطی» است.

نویسنده در بخش اول این کتاب، با ارائه تعاریف ارتباطات همگانی، ارتباطات مشارکتی و ارتباطات مدیریتی به توسعه ارتباطات همگانی و توسعه ارتباطات از نوع تبلیغات پرداخته و پس از تبئین نسبت ارتباطات اجتماعی و سیاسی، به مبحث ورود فناوری‌های نوین اطلاعات و ارتباطات در سازمان‌ها پرداخته است.

بخش دوم کتاب «علوم اطلاعات و ارتباطات» با برشمردن رویکردهای مختلف علمی پدیده‌های ارتباطی آغاز شده و کارکرد این پدیده‌ها، نظریه‌ها و مفاهیم در مطالعه پدیده‌ها را مورد توجه قرار داده است. همچنین رویکردهای اصلی روانشناختی و روانشناسی اجتماعی، رویکردهای اصلی زبان‌شناسی و رویکردهای اصلی جامعه‌شناسی در بیان رویکردهای علمی کلاسیک پدیده‌های ارتباطی مورد بحث قرار گرفته است.

در بررسی رویکردهای جدید پدیده‌های ارتباطی نیز به رویکرد ارتباطات با واسطه‌های مادی؛ رسانه‌شناسی، رویکرد از منظر «ارتباط - فرآیند» و رویکرد از جنبه نظام‌مندی ارتباطات پرداخته شده است.

  • ناصر برفرازی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی